Facebook
Facebook
 Website
Website
În luna octombrie s-a încheiat pilotarea cursurilor de către majoritarea studenților (178) și s-au acordat subvențiile. În urma lansării instrumentului de îmbunătățire a pachetului educațional în luna anterioară, au continuat sugestiile din partea studenților, pe de o parte, și a aprecierilor legate de conceptul general al cursurilor digitizate. 
Iată câteva exemple:

"Avem marele avantaj faţă de generaţiile anterioare că avem la îndemână informaţia la noi acasă datorită internetului şi tehnologiei în general. Învăţarea asistată de computer nu e nouă, dar e un trend care prinde din ce în ce mai mult. De aceea am considerat provocator proiectul adapt2jobs. Foarte uşor de parcurs (volum suficient de mare de informaţii, dar structurat excelent), mi-a dat posibilitatea de a învăţa exact informaţiile necesare per unitatea de timp. Mai mult chiar, la verificarea pe parcurs şi la final răspunzând corect, mi-a oferit garanţia că a fost în egală măsură configurat atât intelligent, cât şi eficient.
Metodele asimilate după parcurgerea on-line şi aplicarea metodelor învăţate mi-au uşurat efortul de a realiza proiectul final.
O provocare utilă, interesantă şi mai ales necesară, pe care cu siguranţă mi-aş dori să o repet şi să o recomand!
Şi da, sunt un om mai informat, mai câştigat chiar!" (Raul Botezatu)
 
"Acest proiect mi s-a părut foarte interesant, având în vedere tema de actualitate și foarte antrenantă care a fost abordată in cadrul acestuia.
Proiectul mi-a trezit interesul pentru așezările culturale care, din păcate, in țara noastră nu sunt promovate pe cât ar trebui, avand in vedere că sunt numeroase și ar putea constitui atracții turistice atât pentru români, cât și pentru străini, ceea ce ar insemna dezvoltarea turismului cultural.
Cu ajutorul acestui proiect am descoperit multe noutăți despre cum poate fi inițat un proiect și ceea ce trebuie făcut pentru a pune un astfel de proiect in aplicare. De asemenea, felul in care a fost prezentat cursul a fost interactiv si te determină să citești in continuare pentru a afla mai multe lucruri, iar evaluările au fost de mare folos pentru a vedea ce ai ințeles. Mă bucur foarte mult că am participat la acest proiect si pe viitor mi-ar face plăcere sa mai particip la astfel de proiecte atractive." (Dragos Vișan)
 
"Perfect! Accesibilitate oricand, oriunde, ușor de utilizat...experiență inedită! Nota 10!" (Livia Panaitescu)

La secțiunea Testimoniale de pe portal, sunt postate mai multe asemenea exemple.
 
Apropiindu-ne de sfârșitul perioadei destinate proiectului ”Adaptarea curriculumului și pachetului educațional la exigențele pieței muncii”, am continuat pregătirile pentru conferința de final, pe care o vom organiza la Hotelul Intercontinental Bucureşti, în perioada 5-6 noiembrie 2015, unde îi așteptăm atât pe studenţii şi cadrele didactice din grupul ţintă, reprezentanţi ai partenerului nostru SIVECO, cât şi personalităţile lumii educaţionale, culturale şi de afaceri, reprezentanţi ai mass-media, care ne-au onorat cu prezenţa la conferinţa de lansare. 
Axa prioritară 1 „Educaţia şi formarea profesională în sprijinul creşterii economice şi dezvoltării societăţii bazate pe cunoaştere”.
Domeniul major de intervenţie: 1.2. „Calitate în învăţământul superior”
Titlul proiectului: Adaptarea curriculumului şi pachetului educaţional la exigenţele pieţei muncii
Nr. de identificare: POSDRU/156/1.2/G/141179
Cod SMIS: 53231
Beneficiar: Universitatea Spiru Haret
Copyright © 2014 SPIRU HARET UNIVERSITY, Toate drepturile rezervate.

Website:
http://adapt2jobs.ro/

Adresa de email:
adapt2jobs@spiruharet.ro

unsubscribe from this list