Facebook
Facebook
 Website
Website
Luna septembrie a stat sub semnul finalizărilor și a rezultatelor unei activități de aproape un an și jumătate. Astfel, s-a încheiat pilotarea cursurilor și s-au predat la timp (până la 15 septembrie) proiectele. Acestea se află încă în curs de evaluare, pentru a se decide care dintre proiecte se califică pentru acordarea subvenției. Evaluarea proiectelor se încheie pe data de 30 septembrie, urmând ca studenții să primească rezultatele în primele zile ale lunii octombrie.
De asemenea, în cursul lunii septembrie, studenții din grupul țintă au semnat contractele de subvenție, urmând ca după evaluare, să se efectueze plata subvenției. 
În luna anterioară, echipa de management și echipa de implementare au dezvoltat un instrument de îmbunătățire a pachetului educațional după încheierea pilotării: Propuneri formulate de studenți pentru îmbunătățirea cursurilor. Am obținut un feed-back cuprinzător și pertinent: 135 studenți au contribuit cu sugestii interesante și extrem de utile privind formatul digital, opțiuni suplimentare pe care ar trebui să le ofere portalul, o interfață mai prietenoasă, limitarea sau (după caz) chiar eliminarea hyperlink-urilor, în favoarea pop-ups-urilor. S-a propus introducerea versiunilor audio ale cursurilor și prezentări suplimentare în PowerPoint, ca și un scurt rezumat al fiecărui curs la finalul acestuia, pentru a asigurara înlesnirea înțelegerii conținutului științifiic și o însușire mai eficientă a acestuia. 
În perioada 16-18 noiembrie 2015, va avea loc la Sevilla, Spania, Conferința Internaţională pe teme de educaţie şi cercetare ICERI 2015, The 8th Annual International Conference of Education, Research and Innovation, unde membri ai echipei de management și ai echipei de implementare contribuie cu două articole acceptate, după evaluarea peer-review: Blended Learning In Higher Education : A View From Within şi ADAPT2JOBS - A Solution For Raising Accountability And Providing Project Sustainability
Vă reamintim că ne apropiem de finalul proiectului ”Adaptarea curriculumului și pachetului educațional la exigențele pieței muncii” și am demarat pregătirile pentru conferința de final, pe care o vom organiza în aceeaşi locaţie, Hotel Intercontinental Bucureşti, în perioada 5-6 noiembrie 2015, unde îi așteptăm atât pe studenţii şi cadrele didactice din grupul ţintă, reprezentanţi ai partenerului nostru SIVECO, cât şi personalităţile lumii educaţionale, culturale şi de afaceri, reprezentanţi ai mass-media, care ne-au onorat cu prezenţa la conferinţa de lansare. 
Axa prioritară 1 „Educaţia şi formarea profesională în sprijinul creşterii economice şi dezvoltării societăţii bazate pe cunoaştere”.
Domeniul major de intervenţie: 1.2. „Calitate în învăţământul superior”
Titlul proiectului: Adaptarea curriculumului şi pachetului educaţional la exigenţele pieţei muncii
Nr. de identificare: POSDRU/156/1.2/G/141179
Cod SMIS: 53231
Beneficiar: Universitatea Spiru Haret
Copyright © 2014 SPIRU HARET UNIVERSITY, Toate drepturile rezervate.

Website:
http://adapt2jobs.ro/

Adresa de email:
adapt2jobs@spiruharet.ro

unsubscribe from this list