ACEST SITE ESTE COFINANȚAT DIN FONDUL SOCIAL EUROPEAN PRIN PROGRAMUL OPERAȚIONAL SECTORIAL DEZVOLTAREA RESURSELOR UMANE 2007-2013

SIVECO Romania SA

 

Încă de la înființarea sa în anul 1992, Siveco ROMANIA SA este liderul caselor de software din Romania, asigurând o mare parte din volumul total al exporturilor de produse software din Romania în ţări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa de Nord şi spațiul CSI. Adresându-se atât sectorului privat, cât si celui public, compania oferă soluții eficiente de EAS (Enterprise Application Suite), Document Management, Business Inteligence, eLearning, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms şi eBusiness, eNuclear atât pentru piața locală, cât şi pentru cea internaționala.

Siveco ROAMNIA SA este certificat ISO 9001:2008 de către compania franceza AFAQ-AFNOR si dezvolta parteneriate solide cu cele mai mari companii de software şi hardware din lume (Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft, etc). De asemenea compania este membru al mai multor asociații profesionale şi de afaceri din Romania (AmCham, CCIFER, ARIES, ATIC, ANIAP) şi internaționale (EITA si ISTAG).

În prezent, soluțiile oferite de acesta sunt utilizate de către 1500 de clienți din 26 de ţări de pe 4 continente. Partenerul dezvoltă şi implementează soluții de tip platformă colaborativă, portal informațional şi instruire asistată de calculator în numeroase proiecte naţionale sau internaționale. Peste 16 milioane de copii şi adulți din Europa, CIS, Orientul Apropiat si Africa beneficiază de soluțiile sale de eLearning. În cadrul programului SEI - Sistem Educațional Informatizat, în parteneriat cu Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului şi Sportului, Siveco ROMANIA a furnizat începând cu anul 2002 şi până în prezent cursuri de formare privind utilizarea calculatorului şi a software-ului specializat către un număr de peste 120.000 profesori din Romania. Siveco Romania este membru al Pactului Regional pentru Ocuparea Forței de Muncă şi Incluziune Sociala din regiunea București-Ilfov.

De-a lungul celor 21 ani de existenţă, compania si-a construit o reputație internațională solida, recompensată cu peste 150 de premii interne si internaționale. Sistemul Educațional Informatizat (SEI) este cel mai apreciat proiect românesc din domeniul educației, fiind premiat în importante competiții internaționale. Astfel, Siveco ROMANIA are experiență în managementul de proiect, având o echipă numeroasă de manageri de proiect, absolvenți de cursuri de specialitate si certificați. 

 


Victoria Park
Sos. Bucureşti-Ploieşti 73-81
Corp C4, Sector 1, 013685 Bucureşti România
Website: www.siveco.ro
Facebook: siveco
Email: office@siveco.ro
Telefon: +40 (21) 302 3300
Fax: +40 (21) 302 3391

Pentru autentificare te rugăm să introduci userul și parola.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeana, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.