ACEST SITE ESTE COFINANȚAT DIN FONDUL SOCIAL EUROPEAN PRIN PROGRAMUL OPERAȚIONAL SECTORIAL DEZVOLTAREA RESURSELOR UMANE 2007-2013

Testimoniale

Împărtășește din experiența dobândită... 

 Radu Botezatu

         Avem marele avantaj faţă de generaţiile anterioare că avem la îndemână informaţia la noi acasă datorită intenetului şi tehnologiei în general. Învăţarea asistată de computer nu e nouă, dar e un trend care prinde din ce în ce mai mult. De aceea am considerat provocator proiectul adapt2jobs. Foarte uşor de parcurs (volum suficient de mare de informaţii, dar structurat excelent), mi-a dat posibilitatea de a învaţa exact informaţiile necesare per unitatea de timp. Mai mult chiar, la verificarea pe parcurs şi la final ranspunzand corect, mi-a oferit garanţia că a fost în egală măsură configurat atât inteligent cât şi eficient.

     Metodele asimilate după parcurgerea on-line şi aplicarea metodelor învăţate mi-a uşurat efortul de a realiza proiectul final.

     O provocare utilă, interesantă şi mai ales necesară pe care cu siguranţă mi-aş dori să o repet şi să o recomand!

     Şi da, sunt un om mai informat, mai câştigat chiar!

 

Mihaela Constantin

Pentru mine Adapt2jobs, reprezinta o noua oportunitate de a aduna si a afla noi informatii, pe care abia astept sa le si folosesc. Au fost informatii multe si pentru mine acest proiect va ramane intotdeauna unul foarte special si drag mie, deoarece cu ocazia aceasta am avut sansa de a o intalnii pe Doamna Conf.Univ. Baicu Claudia, sub indrumarea careia m-am format si am reusit sa duc la sfarsit acest proiect, ii multumesc foarte mult pe aceasta cale. 

 

Daniela Draghici

Proiectul la  care am participat a fost pentru mine o experienta placuta, echipa care s-a ocupat de acest proiect a fost minunata, s-au implicat cu totii si am realizat o editie a acestui proiect ca la carte.Pot spune ca pentru participarea la acest proiect, nu aveai nevoie de foarte multe cunostinte in domeniu, aceste cunostinte le dobandesti in cadrul conferintelor. 
In concluzie dupa cum am spus mai devreme participarea la acest proiect a fost o experienta interesanta si utila  din toate punctele de vedere, atat pe plan educational si viitor profesional, cat si pe plan social. Implicarea in acest proiect m-a pus in legatura cu oameni calzi,draguti, oameni cu initiativa, un real castig pentru mine. 
Va multumesc !

Nicoleta Ionela Calin

Pentru mine Adapt2jobs, reprezinta o noua oportunitate de a aduna si a afla noi informatii, pe care abia astept sa le si folosesc. Va ramane o experienta frumoasa si voi indruma si incuraja mereu oamenii pentru a participa la experiente de genul si proiecte.

 

Multumesc Adapt2jobs !!!

 
 
Alin Pana
 
Acest proiect mi-a oferit oportunitatea de a participa activ la dezvoltarea domeniului cunoasterii. Ma simt parte a unui proiect inovator care, atunci cand va fi pus in practica, va transforma studiul intr-o bucurie, intr-o arta de a dori in permanenta sa cunosti, sa inveti. Ma gandesc ca, facand parte din acest proiect amplu, imi voi ajuta copiii sa-si doreasca sa studieze si nu sa studieze doar pentru ca este nevoie. Acesta nu este doar un testimonial, ci este pur si simplu o speranta ca ceea ce astazi este in faza de proiect, maine se va implementa in scolile in care invata propriii mei copii. Va doresc mult succes in punerea in practica a ceea ce ne-ati prezentat pe parcursul acestui proiect.
 
Valusescu Andrei Alexandru
 
Buna ziua aceasta platforma este foarte utila pentru ca se poate accesa de ori unde la ori ce ora . Informatile sunt foarte bine structuate.Testele sunt foarte utile pentru asimilarea informatiei.
 
Sergiu Mihai
 
Buna ziua. Cursul la care am fost inscrisa mi-a oferit o experienta noua cu privire la  tipul de predare\invatare si , de asemenea, o experienta foarte placuta, deoarece am avut ocazia sa invat lucruri noi si sa interactionez cu persoane interesante.
 
Nita Mirel Doru
 
A fost un proiect interesant atat prin continutul cursului cat si prin metoda de pilotare interactiva online.Platforma online a fost una intuitiva si usor de accesat.Cursul a fost educativ si bine structurat.Experienta cursului a fost una pozitiva si ma bucur ca am facut parte din acest proiect. Va multumesc!
 
Simona Constantinescu
 
Ma numesc Constantinescu Nicoleta Simona, sunt studenta in anul I, la Facultatea de Litere, Specializarea Romana -Franceza, a Universitatii Spiru Haret din Bucuresti. Fac parte din grupul tinta a proiectului Adaptarea curriculumului si pachetului educational la exigentele muncii si am participat la cursul Strategii de comunicare pentru dezvoltare personala.Parcurgerea lectiilor digitizate am facut-o de acasa, de la propriul PC. Am parcurs temele acestei materii, am internalizat informatia, am rezolvat testele ce au urmat dupa fiecare lectie, am sustinut testul final de evaluare. Cursul este deosebit de util , am inteles importanta comunicarii si stapanirea tehnicilor de comunicare eficienta. Mi-am dezvoltat comunicarea efectiva in limba engleza intr-un cadru larg,competentele de ascultare si comunicare si utilizarea corecta si formarea aptitudinilor de comunicare in scris si oral in mediu virtual. Multumesc, intregii echipe pentru sprijunul acordat pe tot parcurscul parcurgerii intregului proiect!
 
Mihaela Malciu

Experienţa dovandita in urma pilotarii cursului este una plăcută, deoarece am reusit sa acumulez multe informaţii utile atat  pentru dezvoltarea mea personala cat si cea profesionala . Modul de învăţare a fost facil,cursurile uşor de inteles,faptul ca a fost un curs online pe care puteam sa il accesez oricand de acasa a fost foarte util si comod. Prin urmare consider ca experienta cumulata in urma pilotarii acestui curs ma va ajuta pe viitor pe plan personal si profesional. Mulţumesc!

Marcela Sterparu

Buna ziua! Participarea la acest curs a fost una inedita fiind diferita. Cursul mi-a oferit o experinta noua in ceea ce priveste modalitatea de a invata lucruri noi si sa interactionez cu persoane deosebite. Platforma a fost foarte utila fiind accesibila la orice ora din zi. Adapt2jobs reprezinta o modalitate de a aduca noi informatii intr-o maniera foarte placuta si usor de asimilat. Cu aceasca ocazie doresc sa ii multumesc doamnei profesor Conf.univ.dr. Claudia Baicu pentru sprijinul acordat si rabdarea dansei, lucru care m-a ajutat pentru a duce la bun sfarsit acest proiect.

Ana Maria Constantin

A fost o experienta benefica, am invatat multe lucruri noi, privind comunicarea cu cei din jur, atat in mediul de afaceri cat si in cel personal. Consider ca acest tip de curs este benefic pentru cei care nu pot ajunge la cursuri, insa o interactiune cu un cadru didactic este mai benefica pentru ca poate fi mai interactiva. Va multumesc pentru ati impartasit cu noi aceasta experienta!
 
Nica Alexandru
Experiența pilotarii cursului de Buget si Trezorerie pe platforma dumneavoastră mi s-a părut foarte interesantă si inovativa, deoarece studenții își puteau verifica nivelul cunoștințelor imediat după parcurgerea lecțiilor, Învățând si din Greșelile observate după vederea rezultatelor.
 
Dobre Robert Mugurel
Numele meu este Dobre Robert Mugurel si vreau sa spun ca este un curs foarte util si am incredere ca pe viitor vor fi cat mai des introduse acest gen de cursuri in invatamantul romanesc,deoarece din punctul meu de vedere se poate invata mult mai usor prin intermediul computerului.
 
Visan Dragos Ionut
Acest proiect mi s-a parut foarte interesant avand in vedere tema de actualitate si foarte antrenanta care a fost abordata in cadrul acestuia.
Proiectul mi-a trezit interesul pentru asezarile culturale care din pacate in tara nostra nu sunt promovate pe cat ar trebui, avand in vedere ca sunt numeroase si ar putea constitui atractii turistice atat pentru romani, cat si pentru straini, ceea ce ar insema dezvoltare turismului cultural.
Cu ajutorul acestui proiect am descoperit multe noutati despre cum poate fi initiat un proiect si ceea ce trebuie facut pentru a pune un astfel de proiect in aplicare. De asemenea, felul in care a fost prezentat cursul a fost interactiv si te determina sa citesti in continuare pentru a afla mai multe lucruri, iar evaluarile au fost de mare folos pentru a vedea ce ai inteles. Ma bucur foarte mult ca am participat la acest proiect si pe viitor mi-ar face placere sa mai particip la astfel de proiecte atractive. Cu mult respect, Visan Dragos Ionut.
 
Leila Ristea
Ma bucur ca am ocazia sa imi spun parerea in legatura cu aceste proiect.
Este ceva cu totul nou si interesant si mi-as dori sa poata sa fie mai multe proiecte de aceste gen.
Procesul de invatare Este mult mai rapid si eficient.Felicitari! Multumesc!
 
Damaschin Gica

Buna ziua.Ma numesc Damaschin Gica si sunt norocosul inscris la proiectul "Managementul proiectelor culturale".Sunt foarte incantat ca am avut parte de aceasta experienta.Am avut parte de o echipa foarte buna si mereu atenta cu orice problema care o intampinam.Am invatat lucruri noi,interesante si foarte importante, care ma vor ajuta in viitor.Sunt sigur ca experienta capatata la aceat proiect ma va ajuta la joburile din viitorul meu.Va multumesc pentru toate lucrurile care le-am invatat datorita aceatui proiect si sper sa mai am parte de o astfel de experienta...

Ignătescu Elena

Bună seara, numele meu este Ignătescu Elena și am luat parte în proiectul POSDRU 141179 "Adaptarea curriculumului si pachetului educational la exigentele pietei muncii”, la disciplina Finanțe Internaționale. Aș dori să le mulțumesc grupului Adapt2jobs pentru această oportunitate, deoarece am avut ocazia să parcurg cursurile digitalizate și să deprind informații noi într-un domeniu de care sunt interesată. Consider că testele au fost bine structurate, axate în special pe ceea ce am studiat în cadrul lecțiile digitalizate. Prin elaborarea lucrării, am îmbinate cunoștințele acumulate pe parcursul cursurile on-line, cu informații adunate de către mine pentru a realiza o lucrare de care sunt foarte mulțumită. De asemenea, cursurile au fost partea mea preferată datorită faptului că au fost interactive. Sper să continuați desfășurarea acestor tipuri de cursuri!

 Dumitru Fratila

Având în vedere că mereu am fost obișnuit să urmăresc documentare științifice sau să mă documentez online pe diverse domenii, portalul nu a fost neapărat ceva nou pentru mine cu excepția formatului digital extrem de prietenos. Am apreciat informația și am simțit ”găurile” în lectură în locurile unde nu se puteau activa iconițele. Pe parcursul pilotării am întâmpinat câteva probleme și am fost extrem de mulțumit de seriozitatea și promptitudinea staff-ului în soluționarea acestora. Personal am simțit lipsa unei voci interactive care să expună informațiile oricât de subiectiv sunt, în special că uneori minimalizam fereastra din diverse motive. (Acest lucru nu este deloc greu de activat întrucât există foarte multe programe cu opțiuni pe mai multe voci masculine sau feminine, care pot reproduce textele în limba selectată)
Aceasta poate fi pusă la alegere cu secțiune de ”on/off” pentru cine nu dorește.De asemenea aș fi apreciat și un chat live specific între utilizatori să împartă idei, păreri și felul în care percep ei cursurile. Consider că o astfel de aplicație ar fi fost și este capabilă să sporească nu doar un interes sporit pentru portal, cât și vizite mult mai frecvente.Sunt recunoscător că am putut face parte din acest proiect și îmi doresc ca ideile mele să fie relevante pentru alte proiecte. Vă mulțumesc.
 
Andrei Gogan
Pentru mine, platforma educationala adapt2jobs a fost o experienta noua eu fiind adeptul cursurilor sustinute de lector in fata unui colectiv, deoarece presupune o implicare unanima, in unele cazuri interactiva. Platforma educationala este o modalitate usoara de a invata din punct de vedere al  flexibilitatii accesarii cursurilor dar mai ales al structurii sale. Fata de invatatul clasic, platforma educationala permite reluarea unor cunostiinte sau termeni care s-au uitat, sau care au fost omisi. Deasemenea este mereu la indemana pentru perioade lungi de timp putand fi accesata oricand si oriunde; o librarie portabila structurata pe domenii de interes.
 
Livia Panaitescu
 
Perfect! Accesibilitate oricand, oriunde, usor de utilizat...experienta inedita! Nota 10!
 
Cristina Andrei
  Cursul online mi s-a parut foarte usor de accesat, informatiile fiind usor de asimilat. Tot ce pot sa spun este ca acesta este viitorul si ca as mai vrea sa mai particip la un asemenea curs intrucat am invat foarte multe intr-un timp foarte scurt!
 
Georgiana Dusu
Am o parere buna despre aceste cursuri digizate.  Doamnele profesoare au fost alaturi de mine la orice nelamurire am avut. Avand in vedere ca serviciul nu prea imi permite sa lipsesc atat de des, si avand si 2 copilasi acasa,a fost o idee buna sa facem acest proiect pe internet. Sper ca proiectul meu este in standardele dvs. Va multumesc!

 

 Paula Radu

Opinia mea despre cursul la care am fost înscrisă este una foarte buna datorită faptului ca a fost ceva nou pentru mine, dar si folositor in același timp. Consider ca acest tip de cursuri ar trebui sa fie întâlnite mai des deoarece aduc beneficii si favorizează învățarea unor lucruri noi si interesante printr-o alta modalitate decât cea clasica.

 Lili Pelin

Participarea la cursul pilot a fost o experienta interesanta,cu aceasta ocazie am acumulat  cunostinte de cultura generala  si mi-am imbunatatitabilitatile de a lucra on line, fapt ce-mi va usura pe viitor activitatea. Va multumesc!

Claudia Florescu

In opinia mea cursul dvs este foarte facil de parcurs, bine structurat si deosebit de folositor in vederea sedimentarii unor notiuni de baza in domeniu.

Dragoi Alexandru Marius

Experiența pe care am deprins-o de-alungul pilitori cursului online este o experiența unica deoarece nu am mai luat parte la niciun curs care sa fie predat in aceasta maniera si mi-a plăcut foarte mult deoarece nu am fost nevoit sa mai deplasez pana la sediul unde se ținea cursul, totul făcându-se de la mine de acasă, de pe propriul meu laptop. Dacă se vor mai face astfel de cursuri, cu predare si învățare, de acasă o sa m-a înscriu cu mare drag pt ca sunt benefice la fel ca si cele predate de un îndrumător. Va multumesc!

 

Carmen Eugenia Panaitescu (Tutuianu)

 

Participarea la cursul dumneavoastra a fost o experienta placuta.

Am observat cu interes felul in care ati abordat modalitatea de aprofundare a cunostintelor dobandite la cursurile obisnuite ale facultatii, prin metoda interactiva de completare punctuala si concentrata a chestionarelor. Totodata, paleta informationala vasta, a atins multe din temele prezentate la cursuri si dezabtute la seminarii.

Din punct de vedere tehnic, asa cum am mai precizat si pe parcursul cursului, am simtit de multe ori nevoia ca ferestrele sa fie dinamice, sa poata fi redimensionate in functie de posibilitatile tehnice ale ecranului, de asemenea si marimea fontului din cadrul ferestrelor text sa poata fi modificata. 

In rest, aplicatia a functionat foarte bine, nu au fost intreruperi, site-ul a raspuns rapid de fiecare data la accesul butoanelor de comanda si a link-urilor pe pagini si subpagini.

Personal, mi-a fost foarte utila participarea la acest curs pilot si sper ca prin participarea mea sa contribui cat de putin la extinderea acestuia.

Si chiar daca eu am absolvit cursurile Facultatii Finante Banci, imi doresc ca autorii sa extinda acest gen de cursuri si pe alte domenii studiate in cadrul Universitatii Spiru Haret. Indraznesc sa imi exprim opinia ca acest gen de abordare a unui curs se preteaza foarte bine pe un sistem de pregatire interna a salariatilor din cadrul institutiilor mari. Va multumesc!

 

Dan Stanciulescu

 

A reprezentat o experinta utila,  parcurgand cu  usurinta cursurile Studierea conjuncturii pietei, in care informatiile erau  structurate clar si le puteam retine foarte repede.  Am ramas placut suprins  de intrefata grafica care era "prietenoasa" cu utilizatorul si erau afisate link-uri catre site-uri care cuprindeau la randul lor mai mult informatii. Va multumesc!

 Claudiu Carciumaru

Experienta mea despre cursul "Antreprenoriat si comunicare vizuala in arhitectura" este una foarte placuta si utila pe viitor in formarea mea ca arhitect.

Adriana Argint

Marturisesc ca experienta pe care am deprins-o pe parcursul pilotarii cursului la care am fost inscrisa a fost una foarte buna deoarece nu mai participasem la astfel de cursuri online si idee in sine mi s-a parut una geniala deoarece reduce efortul studentilor de a veni la cursuri iar tehnica de invatare este una foarte buna deoarece, ca si la tehnica de predare, poti invata lucrurile la fel de rapid sau chiar mai mult intr-un mod foarte simplu. Multumesc indrumatorilor ce m-au ajutat de-alungul cursului cu sfaturile lor!

 

Daniela (Mihalache) Strungaru

 

In primiul rand vreau sa va multumesc  pentru faptul ca prin dvs am putut participa la un astfel de proiect.

Parcurgand acest curs am avut ocazia sa descopar multe lucruri noi si benefice pentru viitorul meu.

Chiar daca proiectul meu poate nu este unul cu standard ridicat am incercat sa ma ridic la inaltimea si perfectiunea cursului, astfel considerandu-ma mai bine pregatita dobandind abilitati antreprenoriale si comerciale toate dublate de capacitatea de utilizare a calculatorului pentru documentare si realizare a proiectului sustinut.

Aceasta metoda de curs este una eficienta si usor de pilotat, iar rezultatele privind formarea pentru piata muncii vizeaza competente cerute de angajatori. Cu deosebita consideratie.

 

Cosmin Dinca

Am avut o experineta foarte faina. Maniera de prezentare a cursurilor este una interactivă datorită întrebărilor propuse la sfârșitul fiecărui capitol. Ecologică, deoarece lipsește suportul printat si ușor de reținut, informația fiind foarte bine structurata intr-un număr redus de pagini. Imi doresc ca pe viitor sa mai particip la acest gen cursuri interactive.

Badea Marian Catalin

In urma parcugerii proiectului pilot,am descoperit cum pot face un proiect din fata calculatorului,fara a trebui sa ma deplasez, lectiile au fost accesibile si bine structurate,a fost o experienta foarte placuta si doresc sa mai particip la asemenea proiecte.

Cristina Matei

Opinia mea despre experienta pilotarii cursului la care am fost inscrisa este ca a fost o experienta benefica, placuta, in urma careia  am invatat multe lucruri noi.  Acest proiect a fost foarte interesant. Procesul de invatare a fost mai rapid si eficient. Cursul online a fost foarte usor de accesat, informatiile s-au asimilat usor printr-o metoda noua si interactiva. Va multumesc! 

 Draghici Alexandra Ioana

Va multumesc enorm de mult ca am avut prilejul sa iau parte la acest curs si tin sa incurajez aceasta idee deoarece cursul este foarte usor de accesat si pe intelesul tuturor. Toata stima si tot respectul!

Chivulescu Emma

Pe parcursul pilotarii cursului am avut oportunitatea de a afla si invata lucruri noi in domeniul ales, arhitectura. Cunostintele s-au sedimentat pe parcursul proiectului. Asa cum am raspuns si la sondaj, consider ca site-ul totusi ar putea fi imbunatatit, dar consider ca deja s-au citit sugestiile noastre, iar ce trebuie luat in considerare, va fi schimbat. In rest, numai de bine.

O zi buna!

Claudiu Carciumaru

Experienta mea legata de cursul "Antreprenoriat si comunicare vizuala in arhitectura" este una foarte placuta si utila pe viitor in formarea mea ca arhitect.

Halip Mircea

Experienta mea legata de cursul "Antreprenoriat si comunicare vizuala in arhitectura" este una pozitiva, ce cu siguranta  va folosi pe viitor la dezvotarea carierei de arhitect.

Este excelenta ideea de desfasurare a cursului in acest mod liber, interactiv si totodata  generator de idei personale. 

Cadrul coordonator a avut grija sa ne ofere o atmosfera de lucru nemaipomenita, feedback-ul cu critici si sfaturi fiind aproape instant, iar proiectele de verificare, extrem de interesante si bine formulate (explicatii + surse + documentatie).

Consider ca am acumulat, prin metoda de prezentare folosita, prin materialele folosite, mai multe cunostinte decat in cadrul oricarui alt curs la care am participat!

Va multumesc pentru aceasta oportunitate si va doresc sa o tineti tot asa!

Cristina Bulete

Pentru mine adapt2jobs reprezinta o experienta placuta in urma careia am acumulat multe informatii utile. Cursurile online au fost bine structurate si usor de parcurs. Echipa care s-a ocupat de acest proiect a fost minunata.Participarea mea la acest proiect ma va ajuta pe viitor pe plan personal si profesional.
 
Va multumesc!
 
Cristina Luca
Pentru mine accesarea platformei Adapt2jobs a reprezentat o modalitate distractiva de a invata ,cu prezentari scurte usor de retinut ;Mi-a placut in mod deosebit faptul ca am avut acces si la prezentarile colegilor  ca model de orientare dar si feedback de la profesorii indrumatori.

 

Pentru autentificare te rugăm să introduci userul și parola.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeana, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.